This site uses cookies. By continuing to browse this site, you agree with the use of these.
The current mood of Finland

Liity mukaan hauskanpitoon

Tuhoa Tylsyys on mukana tekemässä Suomesta iloisempaa paikkaa.

Lue lisää
Vanilla Icen hiustyylit vuosien varrelta
21 lokakuu, 2015

Vanilla Icen hiustyylit vuosien varrelta

Vanilla Ice on viihdyttänyt yleisöä jo vuosikymmenien ajan. Vuosien varrella Vanilla Icen hiuskuontalo on muuttunut moneen otteeseen. Alkuaikojen ”ysäriheitto tai -töyhtö” oli räppärin tunnusmerkki vuosien ajan, mutta ajansaatossa on tyyli muuttunut astettain hillitymmäksi.

Vanilla Icen hiustyylit - mikä on suosikkisi?

Tällä legendaarisella tukalla alkoi Vanilla Icen nousu suosioon 1980-90 lukujen vaihteessa, kun hittibiisi Ice Ice Baby julkaistiin.

vanilla-ice-hiustyylit-vuosien-varrelta-4

Hieno töyhtö sai menestyksen myötä raitoja ja sivuille stailausta. Tämäkin kuva on 1990-luvun vauhdikkailta menestysvuosilta.

vanilla-ice-hiustyylit-vuosien-varrelta-1

Töyhtö alkoi olla out 1990-luvun loppua kohden. Tilalle tuli lyhyempi, sliipatumpi poikabändien tukkatyyli, joka särki tyttöjen sydämiä!

vanilla-ice-hiustyylit-vuosien-varrelta-2

2000-luvun alussa Vanilla Ice:n lisäksi rap-maailmaa villitsi Eminem. 1990-luvun naapurinpojan keskipitkä poikabänditukka poistui, ja tilalle tuli silloin trendikäs värjätty lyhyt tukka.

vanilla-icen-hiustyylit-vuosien-varrelta

2010-luku toi lyhyemmät hiukset muotiin. Monella räppärillä on nykypäivänä lippis ja lyhyt tukka. Ikinuori Vanilla Ice ei ainakaan ole ukkoutunut sitten alkuaikojen.

vanilla-icen-hiustyylit-vuosien-varrelta-6

Helsingissä hiljattain vieraillut raplegenda näyttää ikäistään huomattavasti nuoremmalta. Pelkistetty hiustyyli sopii herralle mainiosti ja on tyylikäs - täydet 10 pistettä!

vanilla-icen-hiustyylit-vuosien-varrelta-5

How did this make you feel?


Advertisement