This site uses cookies. By continuing to browse this site, you agree with the use of these.
The current mood of Finland

Liity mukaan hauskanpitoon

Tuhoa Tylsyys on mukana tekemässä Suomesta iloisempaa paikkaa.

Lue lisää
Vamma ei estä näitä lahjakkaita taiteilijoita
11 tammikuu, 2018

Vamma ei estä näitä lahjakkaita taiteilijoita

Taidetta voi tehdä monella tapaa. Nämä artistit ovat rajoituksista huolimatta löytäneet oman tapansa itseilmaisuun, ja jälki on sanalla sanoen hämmästyttävää. Mukana mm. kirjoituskoneita ennennäkemättömällä tavalla käyttänyt Paul Smith sekä suunsa ja jalkojensa avulla maalaava Huang Guofu. Vamma ei estä näitä lahjakkaita taiteilijoita!

1. Mariusz Kedzierski syntyi ilman kämmeniä, mutta hän oppi silti piirtämään ällistyttävän realistisia muotokuvia.

2. JC Sheitan haaveili tatuointitaiteilijan urasta, mutta menetti kätensä. Mikä avuksi? Sheitan suunnitteli itselleen proteesin, jossa on tatuointineula. Sanalla sanoen uskomatonta!

3. Stephen Wiltshirelle diagnosoitiin autismi 3-vuotiaana. Hänellä on ihmeellinen kyky jäljentää näkemäänsä pienintäkin yksityiskohtaa myöden. Hänen visuaalisen muistinsa täytyy olla täysin poikkeuksellinen...

4. Kiinalainen Huang Guofu vammautui sähköiskussa lapsena. 12-vuotiaana hän aloitti maalaamisen käyttäen apunaan suutaan ja jalkojaan.

5. CP-vammainen Paul Smith teki upeita piirroksia hämmentävällä tavalla. Hän käytti vanhanaikaista kirjoituskonetta, jota hän näppäili yhdellä sormella. Uskomatonta! Smith kuoli 85-vuotiaana vuonna 2007. Katso tästä linkistä lisää Smithistä ja hänen taiteestaan.

6. Autistisen Iris Gracen vanhemmat eivät voineet uskoa silmiään, kun näkivät Iriksen maalaavan. Thule-kissa seuraa pientä taiteilijaa, minne ikinä hän meneekään.

Lähde: boredpanda.com

How did this make you feel?


Advertisement