This site uses cookies. By continuing to browse this site, you agree with the use of these.
The current mood of Finland

Liity mukaan hauskanpitoon

Tuhoa Tylsyys on mukana tekemässä Suomesta iloisempaa paikkaa.

Lue lisää
Urheiluliivit vanhoista sukkahousuista
9 helmikuu, 2019

Urheiluliivit vanhoista sukkahousuista

Ole tarkkana mistä luovut, mitä kuskaat roskiin, sillä vanhoista, käytetyistä sukkiksista saat leikeltyä kelvolliset, asiansa ajavat urheiluliivit.

Tämän urheiluaiheisen niksin ja 5 muuta bongasimme mistäs muualtakaan kuin Niksi-Pirkan sivuilta.

Joustavat ja hengittävät urheiluliivit - toimi ohjeen mukaan.

Leikkaa toiselle puolelle vyötäröosaan sopiva aukko. Pujota ne päällesi takaosa eteenpäin käännettynä ja solmi niskan taakse sopivalle kireydelle sukkahousujen jalkaosat. Leikkaa ylijääneet osat pois. Näin upeita urheiluliivejä harvoin tulee vastaan!

Muita sporttiaiheisia niksejä:

Siirappipullo

Tyhjästä muovisesta siirappipullosta saa kätevän juomapullon urheiluharrastuksiin. Pullon nokka ei vuoda ja on sopivan kokoinen mukaan otettavaksi.

Urheilukuulokkeet


Näppärät urheilukuulokkeet saat laittamalla tavalliset hiusponnarit kuulokkeisiin ja kiertämällä korvan taakse. Pysyvät vauhdissa paremmin.

Kompressiosukat

Saatko herkästi rakkoja tai hiertymiä urheilujalkineissa? Hanki hengittävät kompressiosukat, jotka päästävät kosteuden läpi estäen näin hiertymät ja rakot.

Liukas kahvakuulan kahva?

Kun käytät kahvakuulaa urheilussa, niin teippaa jääkiekkomailan lapateipillä kahvakuulan kahva. Kahvakuulan käyttö on näin turvallisempaa, kun kahva ei ole liukas hikisissäkään käsissä. Lapateippi on edullista ja kangasmaista.

Saamaton kuntoilija

Oletko saamaton lähtemään urheilemaan? Kotiin tullessasi pue urheiluvaatteet heti päälle, näin lähtemisestä tulee helpompaa oikean lähtöajan koittaessa.

Ihminen osaa olla viisas, kun sille päälle sattuu!

 

Lähde:
Niksi-Pirkka

 

How did this make you feel?


Advertisement