This site uses cookies. By continuing to browse this site, you agree with the use of these.
The current mood of Finland

Liity mukaan hauskanpitoon

Tuhoa Tylsyys on mukana tekemässä Suomesta iloisempaa paikkaa.

Lue lisää
Top 5 syytä seurustella motoristin kanssa
24 toukokuu, 2019

Top 5 syytä seurustella motoristin kanssa

Motouutiset esitteli hyviä syitä seurustella motoristin kanssa.

Mikä tekee motoristista varteenotettavan kumppanivaihtoehdon? Motouutisten artikkelissa esiteltiin motoristinaisen laatimat moottoripyöräihmisten parhaat puolet ja ominaisuudet.

Tuhoa Tylsyys noukki Top 5 - parasta

1. Motoristeilla on parempi seikkailun taju.

Tiedät varmaan vanhan tarinan siitä, miten mukava on tehdä pitkiä kävelyretkiä rannalla? Me pidämme pitkistä ajomatkoista rannoille, vuoristoon, kanjoneihin, tasangoille, autiomaihin, mihinkä vain. Joka paikassa on aina jotain nauttimisen arvoista. Anna meillä hyvä tie ja päämäärä, ja olemme valmiita. Unohda kalliit lentoliput, viiden tähden hotellit. Olemme tyytyväisiä kuppilassa syötyyn päivälliseen päivän ajomatkan jälkeen.

2. Olemme hyviä budjetoimaan.

Kaikilla meillä on tapamme toimia rahojemme kanssa, mutta me olemme hyviä siinä. Uusi osa pyöräämme voi maksaa 400 euroa, mutta jätämme ostamatta uudet vaatteet, ja syömme kotona makaronia ja tonnikalaa ulkoruokailun sijaan muutaman viikon, ja sitten meillä onkin varaa hankkia tarvitsemamme osa. Ymmärrämme myös sen, jollet halua polttaa paria sataa euroa Michelin tähditetyn ravintolan päivälliseen, ja olemme tyytyväisiä, kun käymme sensijaan grilillä pikaruualla ja käytät säästyneet rahasi moottoripyöräsi öljynvaihtoon.

3. Osaamme nauttia pienistä asioista.

Auringonlasku vaarojen tai lumihuippuisten vuorten takana, pieniä pölytornadoja kaukana horisontissa, sumurintama hiipimässä niityn tai suon ylle, tähkäpäiden ylle kohoava täysikuu - hetkiä, jotka syöpyvät syvälle sydämeen. Siirtyminen roudan runnomalta ajotieltä tuoreelle asfaltille - ja sen tuoksu - tuovat iloa. Unohda jatkuva valitus - meidän suustamme et sitä kuule, sillä me osaamme nähdä elämän parhaat puolet.

4. Emme ole takertuvaa tyyppiä.

Tekstiviestejä parin tunnin välein? Todennäköisesti ei. Olemme liian kiireisiä ajamaan ja sitten tekemään töitä, jotta voimme kustantaa seuraavan huollon/vakuutuksen/ajomatkan. Kun olet moottoripyöräilijä, sinulla on tietty vapaus ja riippumattomuus, joka antaa sinulle myös oman elämän parisuhteessakin ollessasi.

5. Romanttiset kykymme vievät sinulta tajun

Tässä pari stereotyyppistä esimerkkiä pienin soveliaisuusvaroituksin. Tyttö, joka leipoo sinulle pikkuleipiä, on todella viehättävä. Mutta typykkä, joka ilmestyy pihaasi moottoripyörällään ja jolla on ne pikkuleivät takalaukussaan on paljon kuumempi pakkaus. Samoin mies, joka tuo sinulle ruusuja, on ihailtava. Mutta kun kypäräpäinen kundi koputtaa ovellesi ajettuaan ruusu hampaissaan kymmeniä kilometrejä luoksesi, juttu on aika paljon kovempaa luokkaa. Ymmärretty? Piste.

Lähde: Motouutiset

How did this make you feel?


Advertisement