This site uses cookies. By continuing to browse this site, you agree with the use of these.
The current mood of Finland

Liity mukaan hauskanpitoon

Tuhoa Tylsyys on mukana tekemässä Suomesta iloisempaa paikkaa.

Lue lisää
Suomen euroviisuedustaja Saara Aalto laulaa Monsters-kappaleensa 34 eri kielellä!
16 huhtikuu, 2018

Suomen euroviisuedustaja Saara Aalto laulaa Monsters-kappaleensa 34 eri kielellä!

Piano ja huikeaääninen monilahjakkuus Saara – esitys on lahja ja samalla kiitos kaikille niille, jotka ovat tukeneet ja kannustaneet hänen musiikillista matkaa. Itse viisuissa kappale kuullaan alkuperäisenä versiona.

Saara Aalto laulaa kappaleen tämän vuotisen euroviisujen osallistumismaiden kielillä. Kuuntele tarkoin, pysytkö laskuissa mukana?

Toukokuun 8. päivä pidetään ensimmäinen semifinaalikarsinta ja silloin jännitetään nenänpäät valkoisena, eteneekö upea Saara finaaliin. Finaalipäivä on lauantaina 12. toukokuuta ja järjestäjämaana viime vuoden voittajan mukaan Portugali. Kilpailu järjestetäänkin maassa ensimmäistä kertaa ja viisukaupunkina palvelee pääkaupunki Lissabon.

Saaran persoonallinen ääni ja sen taitava käyttö on vailla vertaa, mutta myös tapa esiintyä valloittaa. Upeita show-elementtejä ja vaikeita koreografioita nähtiin Britannian X Factorissa, johon Saara osallistui vuonna 2016. Silloin hän sijoittui täpärästi toiseksi Matt Terryn voitettua. Suomen X Factorissa Saara on siirtynyt tuomariraadin puolelle.

Euroviisut kannattaa ehdottomasti lisätä kalenteriin ja jännittää Suomen etenemistä. Pidetään peukkuja Saaralle ja voittoisalle matkalle kohti loistokasta finaalia!

Tässä Saara Aalto laulaa monikielisesti, soittaen samalla akustista pianoa, saatko 34 eri kieltä täyteen?

Kuva:
www.saaraaalto.com

Lähde:
YouTube

How did this make you feel?


Advertisement