This site uses cookies. By continuing to browse this site, you agree with the use of these.
The current mood of Finland

Liity mukaan hauskanpitoon

Tuhoa Tylsyys on mukana tekemässä Suomesta iloisempaa paikkaa.

Lue lisää
Revittele vappuna ja pukeudu hassuihin vaatteisiin!
9 huhtikuu, 2018

Revittele vappuna ja pukeudu hassuihin vaatteisiin!

Vappu on työväen ja ylioppilaiden juhlapäivä, jolloin riemuiten toivotetaan tervetulleeksi uusi kevät pimeän ja pitkän talvijakson jälkeen. Ole kerrankin ajoissa ja tee mojovat suunnitelmat, miten sonnustautua vapunhenkisiin asusteisiin.

Jokavuotisena vappuna on lupa juhlia karnevaalihengessä. Yltyä hassuttelemaan, pitää hauskaa kaveriporukalla ja sopivasti älämöidäkin. Moni aloittaa vapunvieton valmistelut hyvissä ajoin.

Kaupasta hankitaan rekvisiittaa kotiin ja itselle. Kassan kautta kilahtaa värikkäitä serpentiinirullia, äänekkäitä vappupillejä ja -palloja. Niin aikuisetkin kuin varttuneemmatkin satsaavat ulkonäköön kekseliäine naamiaisasuineen.

Osa suhtautuu hillitymmin ja naukkailee perinteisen kaavan mukaan kotisimaa rusinoilla tai ilman ja kaulan ympärystää koristaa pari serpentiinikiekuraa. Voi tosin olla, että vappuaaton kosteissa merkeissä, kasvoilla käväisee hetken aikaa hassu naamari.

Lupaa, että tänä vappuna revittelet kunnolla ja hankit sellaiset vermeet, että naapurin Mölli-kissakin parkaisee sinut nähdessään. Ota mallia rohkeista miehistä!

Kuvat:
www.boredpanda.com

 

How did this make you feel?


Advertisement