This site uses cookies. By continuing to browse this site, you agree with the use of these.
The current mood of Finland

Liity mukaan hauskanpitoon

Tuhoa Tylsyys on mukana tekemässä Suomesta iloisempaa paikkaa.

Lue lisää
Kaikesta se raha ansaitaankin
9 helmikuu, 2018

Kaikesta se raha ansaitaankin

Rahan ansaitsemisen ei tarvitse olla tylsää puurtamista kello kaulassa. Päästä mielikuvitus valloille ja ole avoin "oudoillekin" ideoille.

Nämä kaverit totta tosiaan, ovat keksineet erikoisia rahan ansaitsemistapoja. Yhteistä on, että he kaikki ovat myös YouTubessa.

1. Chris Schewe on tahkonnut rahaa syömällä kirjaimellisesti mitä tahansa. Mitä älyttömämpää sitä suositumpi hänestä tuli. Eräänkin kerran Chris söi 1000 wc-paperiarkkia kymmenessä minuutissa.

2. Vasta 8-vuotias Evan-poika tienaa rahaa yli miljoona dollaria vuodessa. Miten näin pieni mies saa rahansa - leikkimällä ja pelaten. Hän antaa kasvot omaa nimeään kantavalle kanavalleen EvanTubeHD. Kanavalla esitellään uusimpia leluja ja pelejä. Niin ja tottakai leikitään.

3. Bethany Mota, 18-vuotias nuori nainen tekee miljoonia esittelemällä faneilleen, vaikkapa mitä kaikkea Black Friday-ostosreissuilla tuli hankittua.

4. Olajide Olatunji, 21-vuotias mies tunnetaan paremmin nimellä KSIOlajidebt tai KSI. Olajide filmaa itseään pelaten samalla videopelejä, etenkin jalkapallopeli Fifaa.

5. Daniel Middleton on vuoden 2017 YouTube-stara tulojen suhteen. Daniel kokosi rahaa 16,5 miljoonaa dollaria. Intohimo Minecraftiin ja pelaamiseen on miljoonien salaisuus!

Heräsikö omia hurjia ideoita?

Lähteet: www.oddee.com ja www.youtube.com

How did this make you feel?


Advertisement