This site uses cookies. By continuing to browse this site, you agree with the use of these.
The current mood of Finland

Liity mukaan hauskanpitoon

Tuhoa Tylsyys on mukana tekemässä Suomesta iloisempaa paikkaa.

Lue lisää
Itsevarma nainen on aina kesäkunnossa – olet kaunis sellaisenaan juuri nyt!
15 toukokuu, 2018

Itsevarma nainen on aina kesäkunnossa – olet kaunis sellaisenaan juuri nyt!

Monilla naisilla on jokakeväinen ruljanssi, on päästävä kesäkuntoon. Ketä varten, kenen vaatimana? Opi hyväksymään vartalosi puutteineen päivineen.

Viimeistään kesällä kropan pitäisi olla kesäkunnossa, jotta kehtaa liikkua julkisilla rannoilla uimapuvuissa ja varsinkin bikineissä. Mutta ihan totta, mikä tämä kesäkuntojuttu on? Välillä vaikuttaa siltä, että se on pakon sanelemaa ja jos tavoitteeseen ei päästäkään, pääsee parku ja biksut jää käyttämättä.

Mikä synnyttää tällaisen paineen, että pitää olla kesäkunnossa hinnalla millä hyvänsä

Lietsooko sitä vallitseva epärealistinen ihannekuva vartalosta, aiemmat ilkeät kommentit vai oman mielen möröt. Möröt, jotka jankuttavat itsepintaisesti: sulla on vatsa ja reidet raskausarpien peitossa, kaamea läskimakkara, muhkuraiset selluliittikummut, sä oot hirveen näköinen, et kehtaa, mitä ne muutkin ajattelee. Tämä listahan on loputon, sille on tehtävä jotain konkreettista.

Ratkaisu: kirjaa ylös paperille kaikki mörkösi. Käy lista läpi, näytä kieltäsi sille, revi paperi pieneksi silpuksi tai mikä parasta, polta koko roska. Katso sitten itseäsi peilistä ja lausu itsevarmana ja hyväksynnän sointi äänessä: Minä olen kaunis sellaisenaan juuri nyt!

Nämä naiset näyttäköön mallia, kuinka itsevarma nainen on aina kesäkunnossa!

Tänä kesänä epävarmuus omasta vartalosta ei saa ottaa ylivaltaa.

Lähde:
www.boredpanda.com

 

 

How did this make you feel?


Advertisement