This site uses cookies. By continuing to browse this site, you agree with the use of these.
The current mood of Finland

Liity mukaan hauskanpitoon

Tuhoa Tylsyys on mukana tekemässä Suomesta iloisempaa paikkaa.

Lue lisää
Istumatyö jumittaa kehoa - 9 liikettä, joilla parantaa liikkuvuutta
20 elokuu, 2019

Istumatyö jumittaa kehoa - 9 liikettä, joilla parantaa liikkuvuutta

"Lujempi minä" -nimistä blogia kirjoittava fysioterapeutti Veera Posti jakaa asiantuntemustaan ja kokemuksiaan liikunnasta ja hyvinvoinnista.

Instagram-videollaan Posti keskittyy lantion ja lonkkien seudun availuun. Yksi syy näiden alueiden kireyteen on meille niin monille tuttu istumatyö. Kireys heijastuu useimmiten kipuna, videon vinkeillä parannat kehosi liikkuvuutta ja pääset eroon jännitystiloista.

"Dynaaminen liikkuvuusharjoittelu on hyvä tapa kehittää kehon liikkuvuutta, laukaista jännitystiloja, ennaltaehkäistä ja hoitaa tiettyjä tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja sekä yleisesti parantaa kehon toiminnallisuutta ja taloudellisuutta eri liikkeissä ja arjessa.

Videolta löydät 9 erilaista harjoitetta lantion/lonkkien seudun availuun, joita käytän myös itse mm. alkulämmittelyjeni tukena ennen tiettyjä treenejä tai ihan omana harjoituksena iltaisin televisiota katsellessa", Posti sanoo esittelytekstissä.

Istumatyötä tekeville 9 harjoitetta liikkuvuuden parantamiseen

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Dynaaminen liikkuvuusharjoittelu on hyvä tapa kehittää kehon liikkuvuutta, laukaista jännitystiloja, ennaltaehkäistä ja hoitaa tiettyjä tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja sekä yleisesti parantaa kehon toiminnallisuutta ja taloudellisuutta eri liikkeissä ja arjessa. Tätä on toivottu, joten videolta löydät 9 erilaista harjoitetta lantion/lonkkien seudun availuun, joita käytän myös itse mm. alkulämmittelyjeni tukena ennen tiettyjä treenejä tai ihan omana harjoituksena iltaisin televisiota katsellessa. Kokeile, kuulostele ja tunnustele miltä omassa kehossasi tuntuu. . . . #liikkuvuusharjoittelu #dynaaminenliikkuvuusharjoittelu #liikkuvuus #fysioterapia #fysioterapeutti #kehonhuolto #harjoittelu #tervekeho #joustavakeho

Henkilön VEERA POSTI | Fysio | CrossFit (@lujempimina) jakama julkaisu

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Lähde: Veera Posti / Lujempi minä / Instagram

How did this make you feel?


Advertisement