This site uses cookies. By continuing to browse this site, you agree with the use of these.
The current mood of Finland

Liity mukaan hauskanpitoon

Tuhoa Tylsyys on mukana tekemässä Suomesta iloisempaa paikkaa.

Lue lisää
Astro Pug -kolikkopeli, vain Casumolla
11 syyskuu, 2018

Astro Pug -kolikkopeli, vain Casumolla

Koiranelämäkin muuttuu riemuksi, kun Casumon nettikasino esittelee yksinoikeudella uusimman pelijulkaisunsa! Astro Cat’sin jatkoksi on tullut upouusi kolikkopeli Astro Pug, joka on seuraavat kaksi viikkoa pelattavissa ainoastaan Casumolla. Tätä ei voi haukkua!

 

Elleivät Aasia-teemaiset sävelet ja symbolit, sekä mieletön määrä värejä ja jättiannos avaruusmopseja näytä silmiä hivelevän upealta, niin haukut kyllä väärää puuta.

 

Astro Pugissa tarkoituksena on käynnistää Free Spins Bonus. Pelin keskimmäinen kiekko koostuu jättimäisestä 16-symbolin kiekkolohkosta, joka tekee pelistä omalaatuisen. Kierrospanos on Astro Pugissa mahdollista nostaa 50 centistä aina 250 euroon saakka.

Mikä Astro Pugissa on niin ihmeellistä?

Astro Pug on 3 x 3 x 16 x 3 x 3 kiekkoinen peli, jossa on 1296 tapaa voittaa, ja jonka Free Spin Bonus voi palkita sinut jopa 12 ilmaiskierroksella. WOW. Tämä laittaa jo luun kurkkuun. Eikä se tähän loppunut! Pelin voitot voivat kasvaa jopa 64 kertaiseksi panokseesi nähden, ja Free Spinnin efektillä on hurrrrja voittopotentiaali.

Mikä tahansa 5+ Scatter symboli käynnistää Free Spins Bonuksen, ja jos pääset Free Spinneihin asti, viimeinen Mega Spin täyttää keskikiekon Wildeilla.

Hyvän voittosuhteen ja jopa nelinkertaisen Wild Bone -kertoimen ansiosta Astro Pugia voidaan pitää keskivertovolatiilinä pelinä, joka voi leimauttaa suuriakin voittoja. Wild Bone -kertoimet ovat aktiivisia myös Free Spins -bonusten ja Mega Spin -bonusten aikana.

 

 

Astro Pug sekoittaa upeasti eri tyylejä. Kiekot pyörivät perinteikkäässä kiinalaisessa temppeliympäristössä, jossa tyypilliset aasialaiset ikonit sekoittuvat värikkäisiin lentäviin mopseihin, kimaltavan kultaisiin kolikkoihin ja vihreisiin apinoihin. Musiikki on hullu sekoitus aasialaisia säveliä, haukkuvia mopseja ja mielettömiä bling-bling -efektejä. Kiekkojen symbolit pitävät sisällään itämaiset kirjaimet A, K, Q, ja J, kolikkosäkin, hassunnäköisen aasialaisen karpin, onnea tuovia kissoja ja vihreitä apinoita.

Vapauttaaksesi nämä hullut mopsit sinun tarvitsee vain rekisteröidä tili casumo.com -sivustolla tai kirjaudut sisään, jos sinulla on jo ennestään tili Casumolla. Ja mikä parasta . . . tilin luominen on ilmaista ja pelejä pääset testailemaan leikkirahalla.

 

18+ | Gambling Therapy

Pelaa vastuullisesti, lue lisää Gambling Therapy

 

How did this make you feel?


Advertisement