This site uses cookies. By continuing to browse this site, you agree with the use of these.
The current mood of Finland

Liity mukaan hauskanpitoon

Tuhoa Tylsyys on mukana tekemässä Suomesta iloisempaa paikkaa.

Lue lisää

Tietoa meistä

Tietoa meistä

Tuhoa tylsyys on projekti, jonka tarkoituksena on vähentää tylsyyttä maassamme ja lopulta poistaa se kokonaan. Emme pysty kunniakkaaseen tavoitteeseemme kuitenkaan yksin, vaan tarvitsemme myös sinun apuasi.

Tällä sivustolla pidämme hauskaa, nauramme ja pysymme ajan tasalla ajankohtaisista ilmiöistä. Meiltä löydät myös suomalaisten kansallista mielialaa reaaliaikaisesti mittaavan barometrin, jonka liikkeisiin vaikuttavat niin sivustomme juttujen saamat naurut, säätila kuin ihmiset itsensäkin.

Käynnistimme kaiken selvittämällä, mitkä ovat suomalaisten mielestä kaikkein tylsimmät asiat maassamme. Teetimme TNS Gallupilla tutkimuksen, jonka tulokset ovat luettavissa tästä. Nyt aiommekin tuhota nämä tylsyydet, yksi haaste kerrallaan. Tylsyys on jo karistettu Suomen tylsimmistä lemmikeistä (akvaariokalat) ja tylsimmästä harrastuksesta (golf). Mikä on seuraava haasteemme? Seuraa sivua niin tiedät.

Taustalla jylläävät vielä suuremmat voimat. Muutama vuosi sitten saimme lukuisia hämmentäviä yhteydenottoja, joiden lähettäjäksi paljastuivat casumot, nuo rinnakkaisuniversumissaan elävät suloiset, vaaleat vipeltäjät. He olivat huolissaan universumistamme heille virtaavasta tylsyydestä ja pyysivät apuamme. Yhteistyön tuloksena syntyi Casumo, maailman ensimmäinen kasinoseikkailu.

Olemme nyt yhdessä raivanneet tylsyyttä tieltämme vuodesta 2012. Ja tarina jatkuu, hyppää mukaan!

Advertisement