This site uses cookies. By continuing to browse this site, you agree with the use of these.
The current mood of Finland

Liity mukaan hauskanpitoon

Tuhoa Tylsyys on mukana tekemässä Suomesta iloisempaa paikkaa.

Lue lisää
Loistavat life hacksit
5 joulukuu, 2017

Loistavat life hacksit

Arki helpottuu nikseillä, oli sitten kyse oluen nopeasta viilentämisestä tai valkosipulilta liikaa tuoksahtavan hengityksen raikastamisesta. Cracked.com keräsi lukijoiltaan heidän parhaat life hacksinsa eli vinkit arjen avuksi:

1. Haluatko oluen nopeasti sopivan kylmäksi? Kiedo sen ympärille märkä talouspaperi ja pane pullo pakkaseen vartiksi. Kätevää!

2. Jos sinulla on vaikeuksia saada irti esimerkiksi vanhaa tarraa, kokeile lämmittää sitä hiustenkuivaimella parin minuutin ajan - ja se irtoaa helposti.

3. Jos haluat erotella munankeltuaisen valkuaisesta, helpoiten se käy käyttämällä apuna muovipulloa. Purista pulloa ja aseta suuaukko keltuaisen kohdalla. Vapauta paine, ja keltuainen sujahtaa pulloon!

4. Kun sinulla on kurkkukipua, koita syödä vaahtokarkkia. Tämä ei ole vitsi!

5. Jos valkaiseva hammastahnasi ei tunnu toimivan, kokeile sen jättämistä hampaisiisi pidemmäksi aikaa.

6. Jos et tiedä onko paristo tyhjä, pudota se n. 15 sentin korkeudelta pöydälle. Jos se pomppaa kerran, siinä on vielä virtaa. Jos se pomppaa useamman kerran, se on tyhjä.

7. Nämä kenkäpakkauksista tutut pussit kannattaa säilyttää. Kun laitat pussin esimerkiksi kylpyhuoneen kaappiin, se auttaa estämään kosteusvaurioita kosteissa paikoissa.

8. Oletko syönyt valkosipulipitoista ruokaa? Hajusta on vaikea päästä eroon, mutta ratkaisu on yllättävä: persilja! Se tehoaa hyvin juuri valkosipulin ja sipulin hajuun.

9. Yhden silmän sulkeminen, kun sammutat tai kytket valon, auttaa näköaistiasi mukautumaan valon muutokseen.

10. Ruosteongelma? Laita ruostunut työkalu yöksi suola- ja etikkaliuokseen. Lopputulos on kuin uusi!

Lähde: www.cracked.com

How did this make you feel?


Advertisement