This site uses cookies. By continuing to browse this site, you agree with the use of these.
The current mood of Finland

Liity mukaan hauskanpitoon

Tuhoa Tylsyys on mukana tekemässä Suomesta iloisempaa paikkaa.

Lue lisää
11-vuotias luo uraa drag queen -artistina! Olen ylpeä pojastani - äiti vakuuttaa
10 elokuu, 2018

11-vuotias luo uraa drag queen -artistina! Olen ylpeä pojastani - äiti vakuuttaa

Lauren Noakesin poikaa Leoa on aina kiehtonut tyttöjen jutut - vaatteet, meikit ja meikkaaminen. Miten pojan tie johti drag queeniksi?

Instagramin nouseviin tähtiin kuuluva drag queen, taiteilijanimeltä Violet Vixen on iältänsä vasta 11-vuotias nuorukainen.


Kuva: violetvixenofficial

Jo pienenä taaperona Leo liimaantui äitinsä läheisyyteen, kuin naulittuna seuraamaan vaatevalintoja, hiustenlaittoa ja meikkaamista.

Pojan kasvaessa kiinnostus ”tyttöjen juttuihin” syveni lähes pakkomielteen kaltaiseksi. Päivittäin Leo sovitti yllensä siskonsa vanhoja vaatteita, puki mekkoja ja käytti prinsessakenkiä. Kuuden vuoden ikään ehdittyä, kenkävalikoima oli jo suurempi kuin äidillä. Tämä fakta oli äidille liikaa, niinpä Leo yritettiin ”käännyttää” muiden poikien tavoin leikkimään autoilla. Innostusta kesti vain hetken aikaa, tyttömäinen puoli nielaisi voiton.

Miten ajatus drag queenista virisi?

Leo ”kärähti” tosi-tv-ohjelman katsomisesta, jossa dragit kisaavat ja myönsi samaan syssyyn seuranneensa RuPaul's Drag Racea salaa jo viikkojen ajan. Äiti meni aluksi shokkiin. Koko ajatus drageista puistatti, sehän on lapselle täysin sopimatonta viihdettä.


Kuva: violetvixenofficial

Kauan mietittyään asiaa joka kantilta ja varsinkin nähdessään pojassa heränneen palavan innon, dragien katselu sai jatkua.

Ohjelman ansiosta Leo rohkaistui olemaan täysin oma itsensä, hän antoi hiustensa kasvaa pitkiksi ja pukeutui kouluunkin tyttömäisesti. Opettajien ihmettelevään kysymykseen: ”Miksi”, äiti vastasi ytimekkään lyhyesti – Koska poika itse tahtoo.

Seuraavaksi Leo ilmaisi halunsa luoda nimeä drag queenina Instagramissa. Äiti otti toiveen varauksellisesti vastaan, ilkeät trollaajat ja palautteet huolettivat. Lopulta tili päätettiin yhteistuumin avata ja heti alun positiivisten kommenttien runsaus kannusti jatkamaan. Tällä hetkellä Leo tuottaa sisältöä menestyksekkäästi äitinsä kanssa.


Kuva: violetvixenofficial

Molemmat ovat tyytyväisiä – Leo hehkuu onnesta ja innostuksesta saadessaan ilmaista itseään, olla viehättävä ja kaunis. Jaetun kokemuksen myötä kaksikon suhde voi paremmin kuin koskaan.

Mitkä ovat Leon tulevaisuuden näkymät?

- Tulevaisuuden haaveissa on muutto Amerikkaan, esiintyä drag-artistina ja kilpailla RuPaul's Drag Race -voitosta.

Selvä visio, luvassa vähintäänkin jännittävää elämää.

Lähde:
www.mirror.co.uk

 

 

 

How did this make you feel?


Advertisement